Bekkenbodemspieren trainen voor en na je zwangerschap voorkomt Incontinentie op latere leeftijd. Maar als je het goed leert kan ook je seksleven een nieuwe wending krijgen. Je gaat meer kunnen genieten als vrouw van sterkere en meerdere orgasmes. De Buttler Yoni trainer helpt je bekkenbodemspieren versterken op een aangename wijze. De fijne bijwerking is dat er erotische gevoelens ontstaan tijdens het oefenen. Het leuke is dat je de Yoni-trainer de hele dag kunt inhouden...

Set

Bekkenbodemspieren trainenDe set bestaat uit twee verschillende maten yoni trainers voor de beginner en gevorderden. De diameters variëren van ongeveer 1,8 cm tot 3 cm, want zijn natuurproducten. Voor het inbrengen voorzie je de buitenzijde met voldoende shakti massage olie. Shakti massage olie wordt meegeleverd in een flesje van 75 Ml en is als navulling te bestellen in een literfles. Omdat Yoni trainer gemaakt is van een natuurproduct is elk trainer uniek.

Maithuna

Net als vrouwelijke Tantrika's kun je leren om je Yoni-spieren (vagina spieren) ritmisch te leren gebruiken. Hierdoor kun je de Lingam (penis) van een mannelijke partner 'milken'. Hoe je dit doet met de Yoni-trainer wordt beschreven in het boek Kamasutra voor Vrouwen. De inbrengzijde is handmatig afgerond voor het gelijkmatig pijnloos inbrengen.

De bekkenbodemspieren trainen om je incontinentie tegen te gaan moet je toch doen en als het dan ook nog op een aangename manier kan?

(NL) 085 - 0270013

(BE) 078 - 485 157

  Snelle verzending 
  Gratis thuisbezorging v.a. € 50,-

Mr Cash Ideal betaling Suppleiz