Het Ben wa ballen alternatief is de Buttler Yoni-trainer. Net als de Ben wa ballen kun je de Yoni trainer de hele dag inhouden. Door je oefeningen uit te voeren ontwikkel je sterke bodemspieren. Hierdoor kun jij net als vrouwelijke Tantrika's leren 'milken'. In de wereld van de Tantra kun je de Pomoir leren. Hierdoor kun je met jouw Yoni (vagina) de Lingam (penis) van je partner omvatten als een hand, milking. Het milken doe je vanuit een stilstaande beweging met je lichaam waarbij alleen je Yoni-spieren ritmisch bewegen.

Set

Ben Wa ballenDe set bestaat uit twee verschillende maten yoni trainers voor de beginner en gevorderden. Voor het inbrengen voorzie je de buitenzijde met voldoende shakti massage olie. Shakti massage olie wordt meegeleverd in een flesje van 75 Ml en is als navulling te bestellen in een literfles. Omdat de Yoni trainer is gemaakt van een natuurproduct zijn zij allen uniek.

Product

Het Ben wa ballen alternatief is gemaakt van organisch materiaal. De inbrengzijde is handmatig afgerond voor het gelijkmatig en pijnloos inbrengen van je alternatieve Ben wa ballen.

(NL) 085 - 0270013

(BE) 078 - 485 157

  Snelle verzending 
  Gratis thuisbezorging v.a. € 50,-

Mr Cash Ideal betaling Suppleiz