Het dildo alternatief voor de moderne vrouw is de Buttler Yoni trainer. Deze alternatieve dildo verschaft je meer dan alleen een erotisch gevoel. Je bekkenbodemspieren trainen doe terwijl je de oefeningen uitvoert. Je kunt de Yoni-trainer alleen gebruiken tijdens je oefening, maar ook de hele dag inhouden. Hierdoor kun jij de hele dag je oefeningen uitvoeren, waardoor je heel snel resultaat bereikt.

Maithuna

DildoTantrika's gebruiken de Buttler Yoni-trainer om de spieren van hun Yoni (vagina) onder controle te krijgen voor Maithuna(*). Hierdoor zijn zij in staat om de Lingam (penis) van hun partner te 'milken'. Met hun Yoni-spieren omvatten ze de Lingam als een hand. Door met hun Yoni-spieren ritmisch te bewegen ontstaat de zogenaamde geheimtaal. In de wereld van de Tantra wordt het milken Pomoir genoemd. 

(*) Maithuna is tantrisch vrijen in het boek Kamasutra voor Vrouwen wordt hierover meer uitleg gegeven.

Orgasme

Door de versterkte bekkenbodemspieren en toepassen van Pomoir-technieken wordt je orgasme intenser en is het mogelijk om meervoudige orgasmes te beleven.

Set

De set bestaat uit twee verschillende maten yoni trainers voor de beginner en gevorderden. Voor het inbrengen voorzie je de buitenzijde met voldoende shakti massage olie. Shakti massage olie wordt meegeleverd in een flesje van 75 Ml en is als navulling te bestellen in een literfles. De alternatieve dildo is gemaakt van een natuurproduct en is uniek. Daardoor variëren de diameters tussen van ongeveer 1,8 cm tot ongeveer 3 cm. De inbrengzijde van de alternatieve dildo is handmatig afgerond zodat je deze pijnloos kunt inbrengen.

 

(NL) 085 - 0270013

(BE) 078 - 485 157

  Snelle verzending 
  Gratis thuisbezorging v.a. € 50,-

Mr Cash Ideal betaling Suppleiz