Het Geisha ballen alternatief is de Buttler Yoni-trainer. Net als de Geisha ballen kun je de Yoni trainer de hele dag inhouden. Door je oefeningen uit te voeren ontwikkel je sterke bodemspieren. Hierdoor kun jij net als vrouwelijke Tantrika's leren 'milken'. In de wereld van de Tantra kun je de Pomoir leren. Hierdoor kun je met jouw Yoni (vagina) de Lingam (penis) van je partner omvatten als een hand, milking. Het milken doe je vanuit een stilstaande beweging met je lichaam waarbij alleen je Yoni-spieren ritmisch bewegen.

Set

Geisha ballen alternatiefDe set bestaat uit twee verschillende maten yoni trainers voor de beginner en gevorderden. De diameters variëren van ongeveer 1,8 cm tot ongeveer 3 cm. Voor het inbrengen voorzie je de buitenzijde met voldoende shakti massage olie. Shakti massage olie wordt meegeleverd in een flesje van 75 Ml en is als navulling te bestellen in een literfles. 

Product

Het Geisha ballen alternatief is gemaakt van organisch materiaal en daardoor is elke Yoni trainer uniek. De inbrengzijde is handmatig afgerond voor het gelijkmatig en pijnloos inbrengen van je alternatieve Geisha ballen.

 

(NL) 085 - 0270013

(BE) 078 - 485 157

  Snelle verzending 
  Gratis thuisbezorging v.a. € 50,-

Mr Cash Ideal betaling Suppleiz