Het Jade egg alternatief is de Buttler Yoni-trainer. Net als de Jade egg kun je de Yoni trainer de hele dag inhouden. Door je oefeningen uit te voeren ontwikkel je sterke bodemspieren. Hierdoor kun jij net als vrouwelijke Tantrika's leren 'milken'. In de wereld van de Tantra kun je de Pomoir leren. Hierdoor kun je met jouw Yoni (vagina) de Lingam (penis) van je partner omvatten als een hand, milking. Het milken doe je vanuit een stilstaande beweging met je lichaam waarbij alleen je Yoni-spieren ritmisch bewegen.

Set

Jade eggDe set bestaat uit twee verschillende maten yoni trainers voor de beginner en gevorderden. Aangezien het alternatieve Jade Egg een natuurproduct is, variëren de diameters van ongeveer 1,8 cm tot ongeveer 3 cm. Elke Yoni trainer is dus uniek. Voor het inbrengen voorzie je de buitenzijde met voldoende shakti massage olie. Shakti massage olie wordt meegeleverd in een flesje van 75 Ml en is als navulling te bestellen in een literfles.

Product

Het Jade egg alternatief is gemaakt van organisch materiaal. De inbrengzijde is handmatig afgerond voor het gelijkmatig en pijnloos inbrengen van je alternatieve Jade egg.

 

(NL) 085 - 0270013

(BE) 078 - 485 157

  Snelle verzending 
  Gratis thuisbezorging v.a. € 50,-

Mr Cash Ideal betaling Suppleiz