Incontinentie, stressincontinentie en inspanningsincontinentie daarvan ligt de oorzaak vaak bij verzwakte bekkenbodemspieren met urineverlies tot gevolg. Hiervoor ben je waarschijnlijk al naar de huisarts gegaan en deze schrijft voor dat bekkenbodemspieren trainen de oplossing is. De Buttler Yoni-trainer helpt om de bekkenbodemspieren te versterken. De fijne bijwerking is dat er erotische gevoelens ontstaan en dat je een sterker orgasme kunt beleven.

Set

StressincontinentieDe set bestaat uit twee verschillende maten yoni trainers voor de beginner en gevorderden. De diameters variëren van ongeveer 1,8 cm tot ongeveer 3 cm, omdat het is gemaakt van een natuurproduct. Hierdoor is elke Yoni trainer uniek. Voor het inbrengen voorzie je de buitenzijde met voldoende shakti massage olie. Shakti massage olie wordt meegeleverd in een flesje van 75 Ml en is als navulling te bestellen in een literfles.

Product

De inbrengzijde is handmatig afgerond voor het makkelijk en pijnloos inbrengen van je Yoni trainer, zodat jij je stressincontinentie kunt aanpakken. De bekkenbodemspieren trainen om je incontinentie tegen te gaan moet je toch doen en als het dan ook nog op een aangename manier kan?

(NL) 085 - 0270013

(BE) 078 - 485 157

  Snelle verzending 
  Gratis thuisbezorging v.a. € 50,-

Mr Cash Ideal betaling Suppleiz