Liebherr aktief koolfilters koop je het voordeligste bij Suppleiz. Het aktief koolfilter filtert de buitenlucht die binnenkomt in de wijnkast. Afhankelijk van het model wijnkast heb je één of meerdere aktieve koolfilters nodig. Na gemiddeld één jaar is de koolstof in het filter verzadigd. Liebherr adviseert om jaarlijks je Aktief koolfilters te vervangen. 


Waarom

Kurkafsluiting

De wijnflessen met een kurk afsluiting zijn het meest gevoelig aan slechte omgevingsgeuren. Traditionele kurk is een natuurproduct wat lucht in de fles binnen laat, waardoor wijn langdurig kan rijpen. Kunstof kurk wordt ook toegepast, maar laat te veel lucht door voor langdurig bewaren van wijn. Voor beide kurkvarianten is het belangrijk dat de lucht wordt gefilterd. Dit houdt onaangename geuren buiten jouw wijnflessen.

Kortingscode

Korting

Aan het einde van het bestelproces wordt er gevraagd je kortingscode in te voeren. Heb je nog geen kortingscode, dan kunt jij deze aanvragen per mail. Jouw kortingscode wordt handmatig aangemaakt welke wij aan je toesturen per mail.

Welke

Drie modellen

Er zijn tegenwoordig drie modellen Aktief koolfilters in omloop. De afgelopen jaren hebben de modellen een andere type aanduiding gekregen. Dit leidt soms tot verwarring, maar bij Suppleiz weten we welk model je nodig heeft. Op de onderstaande plaatjes kun je het juiste model Aktief Koolfilter selecteren.

Aktief Koolfilters

Verkoopprijs zonder verzendkosten: € 24,95
Verkoopprijs zonder verzendkosten: € 24,95
Verkoopprijs zonder verzendkosten: € 24,95

(NL) 085 - 0270013

(BE) 078 - 485 157

  Snelle verzending 
  Gratis thuisbezorging v.a. € 50,-

Mr Cash Ideal betaling Suppleiz